Zaterdag 5 september schildert Peter in Amsterdam. Pintar Rapido Amsterdam is het grootste openlucht schilderfestival in Nederland. Waar Peter in Amsterdam gaat schilderen is nog onbekend, maar het zal wel een mooi plekje worden. Het gemaakte werk wordt tentoongesteld in de posthoornkerk Haarlemmerstraat in Amsterdam.

Dag 1 – Zaterdag 5 september 2015 Schilderdag. Na het kiezen van een plek heeft elke kunstenaar één dag de tijd om een schilderij te maken. Ze kiezen hun eigen materiaal en bepalen zelf stijl, middel,  formaat en techniek. Meer informatie kunstenaars.

Dag 2 – Zondag 6 september 2015 Openbare tentoonstelling en verkoop. Het publiek kan de honderden schilderijen bekijken, die allemaal in één dag geschilderd zijn in de straten van Amsterdam. Men kan de kunstenaars ontmoeten en schilderijen kopen.Meer informatie voor publiek.