Noordwijk aan Zee 2017 zit er weer op. Het festival begon met een paar tropisch warme dagen, boven de 30 graden. Iedere dag heb ik op het strand geschilderd. Op een zo’n warme dag was een modellen sessie “Tango aan zee”. Oude tijden van Israëls en Breitner aan zee worden weer herleefd. Donderdag kwam een weersomslag, een flinke onweersbui zorgde er voor dat de warmte voorgoed verdween. Het schilderen op het strand werd verruild voor de luwte achter de strandpaviljoen “de Zeester”. Hier heb ik o.a. het portret van Herma van Piekeren (van Kunstklank) geschilderd. Vol gepakt in een krachtige tegenwind toog ik de laatste keer huiswaarts, moe maar voldaan. de foto’s van de gemaakte schilderijen (11 stuks) worden zo spoedig mogelijk in de shop getoond.

Met dank aan Tiny van der Zwan voor de foto’s