mooie werken op de Trotsmarkt op Groeneveld

De expositie bij kasteel Groeneveld van Galerie Peter Altena , die plaatsvond op 19 en 20 December is zeer druk bezocht. Ondanks het slechte weer zijn er veel geïnteresseerde kunstliefhebbers bij deze expositie langs geweest. Pleinair_Groeneveld Peter stond eerst nog in dubio om Plein-air te gaan schilderen. Er was zoveel wat de moeite waard maakt om daar te schilderen, maar het slechte weer hield hem tegen. Daarnaast vond hij het waardevol om met de vele vaste galerieklanten in gesprek te komen. De 3 topstukken, alle 3 gemaakt van Kasteel Groeneveld in de herfst kregen veel waardering. Er worden, in het algemeen, niet veel schilderijen van Baarn en omstreken aangeboden, dus het is steeds weer dankbaar om deze in de collectie te hebben. De schilderijen exposeren op de plaats waar ze geschilderd zijn gaf een wel heel speciale dementie. Hij kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde expositie.